Test met facebook gedaan

Facebook gaat van alles veranderen. Ook wij hebben verschillende facebookpagina's. Wij vinden het namelijk een handig sociaal kanaal om leuke tips en weetjes te delen. Helaas kan het zo zijn dat onze volgers geen berichten meer te zien krijgen van ons op de tijdlijn. Om te testen hoeveel mensen ons bericht wel op hun tijdlijn voorbij zagen komen hebben we een leuk bericht geplaatst. Onder de mensen die de moeite hebben genomen om te reageren, of die het dus gezien hebben op hun tijdlijn, hebben wij een bon voor een high-tea voor 2 personen verloot.

We hebben 274 volgers van onze pagina Werkenbijdeschoonste en er hebben 106 mensen een reactie geplaatst direct onder dit bericht. Natuurlijk is er ook veel gedeeld dus al met al hebben we toch nog ruim 6600 mensen/tijdlijnen bereikt. Een leuk resultaat en natuurlijk ook erg leuk om dit te volgen.

Wil jij ook onze berichten blijven zien. Stel dan in op je facebookaccount dat je berichten van ons op de tijdlijn wilt zien.

1: Ga naar je startpagina en klik op de … links bovenin naast de tekst nieuwsoverzicht
2: Kies voorkeuren bewerken
3: Kies geef aan van wie je als eerst berichten wilt zien
4: Kies dan natuurlijk onze pagina's

Zo kunnen wij alles met je blijven delen en ben je het eerst op de hoogte. Leuke deelacties, maar ook interessante tips over professionele schoonmaak en schoonmaakmaterialen.