Over ons

OVER ONS

Over Schoonmaakbedrijf Klaas Harms

Schoonmaken is een vak, schoonmaakbedrijf Klaas Harms uit Vroomshoop verstaat dit vak als geen ander. Professioneel, betrouwbaar, vakkundig en nauwgezet zijn kreten die bij ons schoonmaakbedrijf erg belangrijk zijn. Daarop kunnen onze opdrachtgevers blind vertrouwen en dat doen ze dan ook: zakelijke en particuliere klanten beamen ons motto van harte. Want ook zij zeggen dat wij de schoonste zijn!

Met bijna 300 medewerkers is schoonmaakbedrijf Klaas Harms inmiddels een begrip in Oost-Nederland en omstreken. Voor veel bedrijven en particulieren in Overijssel, Drenthe en Gelderland mogen wij onder andere de glasbewassing en het schoonmaken van de panden verzorgen.

Sinds de start in 1985 heeft het bedrijf een flinke groei doorgemaakt. Onze medewerkers maken schoon in kantoren, verkeersruimten, publieke ruimten, fabrieken, scholen en overheidspanden in heel Oost-Nederland. Regelmatige scholing staat garant voor kwalitatief vakwerk. Schoonmaakbedrijf Klaas Harms besteedt veel aandacht aan de kennis van haar medewerkers zodat ze altijd op de hoogte blijven van de jongste ontwikkelingen en technieken. Schoonmaken, glasbewassing en onderhoud van natuurstenen vloeren zijn enkele voorbeelden van het brede dienstenpakket van ons schoonmaakbedrijf.

Bij schoonmaakbedrijf Klaas Harms is aandacht voor de klant een groot goed, zij doen er alles aan om op de wensen en behoeften van de klant in te springen. Bij een calamiteit als onder andere wateroverlast biedt men een totaalpakket met vergaande service. Bovendien zijn we ISO-9001:2000 en VCA gecertificeerd. Daarnaast hebben wij onlangs de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend. Deze code moet leiden tot verantwoordelijk marktgedrag op basis van duurzame marktverhoudingen en respectvol omgaan met elkaar tegen een realistische prijsstelling. Al onze opdrachtgevers zullen worden uitgedaagd deze Code te ondertekenen om zo samen de Code uit te dragen.