Glasbewassing

GLASBEWASSING

Schoonmaakbedrijf Klaas Harms verzorgt de glasbewassing voor zowel particulieren als bedrijven. Op dit moment wordt met name door organisaties uit Overijssel, Gelderland, Drenthe en Groningen gebruik gemaakt van deze dienst. De glazenwassers van Schoonmaakbedrijf Klaas Harms maken gebruik van de volgende hulpmiddelen: Ladders, hoogwerkers, steigers en telescopisch glasbewassingssysteem.

Ook voor uw organisatie kan het belangrijk zijn om Schoonmaakbedrijf Klaas Harms in te schakelen. Het uiterlijk van uw bedrijfspand draagt in belangrijke mate bij aan de uitstraling en het imago van uw organisatie. Om uw pand een schoon en net aanzien te geven, mag u zeker het wassen van de ramen niet vergeten. Bent u trouwens op de hoogte van de positieve invloeden die schone ramen op uw organisatie hebben? Zij leveren een bijdrage aan terugdringing van het ziekteverzuim onder uw werknemers:

  • Door een heldere lichtinval worden de werkplekken minder als binnen zitten ervaren.
  • Ziektekiemen nestelen zich op alle denkbare plekken, ook op glas en in vensterhoeken.
  • Een schone lichte werkplek wordt soms bewust, maar vaak onbewust, als prettig ervaren.

De specialisten van Schoonmaakbedrijf Klaas Harms maken uitsluitend gebruik van Awog en arbotechnisch goedgekeurde (klim-)materialen. Glazenwassers bij ons in dienst zijn verplicht een opleiding te volgen in glasbewassing. Hierdoor zijn zij bevoegd om klimmaterieel te gebruiken en kunnen we u een uitstekende kwaliteit leveren.