DeSchoonste Totaalservice

DESCHOONSTE TOTAALSERVICE

Ons dienstenpakket hebben wij verder uitgebreid of beter gezegd wij hebben het een naam gegeven. Schoonmaakbedrijf Klaas Harms, DeSchoonste, gaat u nog meer ontzorgen met onze DeSchoonste Totaalservice. De ruimten van uw kantoor of gebouw maken wij al schoon, wij verzorgen de glasbewassing en wij zorgen ervoor dat de dispensers gevuld zijn en het toiletpapier niet op is.

Met onze dienst DeSchoonste Totaalservice gaan wij nog een stap verder. Het hele pakket kunnen wij voor u verzorgen. Het hebben van een schoon pand, zowel van binnen als van buiten, is erg bepalend voor wat u uitstraalt als bedrijf. Aan onze schoonmaakdiensten kunnen wij nu ook het leveren van de materialen toevoegen. Denk aan producten als schoonmaakmachines en materiaalwagens, toiletinrichting, schoonmaakmiddelen, servetten, matten en alles wat verder nodig is voor de hygiëne van uw gebouw. Naast het leveren van de producten kunnen wij ook zorgen voor bijvoorbeeld uitwasbare schoonloopmatten. Samen met u bepalen wij de frequentie van omwisselen van de matten. Dit geeft bij binnenkomst van uw pand al een schone uitstraling. U kunt namelijk maar één keer die eerste indruk maken als bedrijf.

De voordelen voor u zijn dat u één aanspreekpunt heeft, één factuur en één partij die ervoor zorgt dat u een nette uitstraling heeft. DeSchoonste Totaalservice ontzorgt vanuit professie en ervaring.