Vloeronderhoud

VLOERONDERHOUD

Vloeronderhoud door Schoonmaakbedrijf Klaas Harms

Wellicht heeft u een fraaie marmeren, granieten,  kalk- of splijtstenen (leisteen) vloer in uw bedrijf of woning. Prachtig, maar zo’n waardevolle vloer vereist een professionele behandeling. Het reinigen en herstellen van natuurstenen vloeren is één van onze specialiteiten. Zowel het schrobben, oppoetsen, schuren als polijsten is bij ons in vertrouwde handen.

Schoonmaakbedrijf Klaas Harms is tevens gespecialiseerd in het conserveren van onder andere linoleum vloeren. Natuurlijk kunnen wij ook het schrobben van overige vloeren verzorgen. Ons personeel volgt hiervoor diverse cursussen om u te verzekeren van continue kwaliteit. De nieuwste ontwikkelingen hieromtrent worden door ons nauwlettend in de gaten gehouden.

Marmer en natuursteen zijn natuurproducten en vragen om onderhoud. Als een vloer slijtage gaat vertonen zal er het een en ander aan gedaan moeten worden. Bij marmer of natuursteen wordt de vloer eerst schoongemaakt en behandeld. Bij eventuele krassen in de vloer zal er geschuurd moeten worden. Dit houdt in dat wij met diamantschijfjes de vloer licht afschuren en daarna steeds fijner schuren om weer een perfect resultaat te krijgen. Naderhand kan de vloer gepolijst worden om de vloer glimmend te maken.