KWALITEIT

Vanaf 1997 is schoonmaakbedrijf Klaas Harms ISO-9001 en VCA gecertificeerd. Deze certificeringen zijn een garantie voor kwaliteit en geeft u als klant de zekerheid dat van de werkvloer tot aan de directiekamer alle werkzaamheden perfect worden uitgevoerd. Natuurlijk hebben wij daarna niet stil gezeten en zijn wel elke keer op zoek naar kansen om onze kwaliteit te blijven optimaliseren.

Onze branche is ook continue in beweging en daarom is op 21 maart 2012 SieV! bij akte opgericht. Dit staat voor Schoonmaken is een Vak! Het SieV is een keurmerk ontwikkeld door en voor ondernemers in de schoonmaakbranche met als doel het uitstralen van betrouwbaarheid, betrokkenheid, vertrouwen, professionaliteit- en goed ondernemerschap voor opdrachtgevers, onderaannemers en “eigen” medewerkers. Naast dit keurmerk zijn wij ook in het bezit van het SNA keurmerk. SNA staat voor Stichting Normering Arbeid. Op basis van NEN-norm NEN 4400-1 (Nederlandse ondernemingen) verstrekt de Stichting Normering Arbeid het SNA-keurmerk. Dit keurmerk heeft als doel het realiseren van zelfregulering ter voorkoming van fraude en illegaliteit in de uitzendbranche en bij alle vormen van (onder)aanneming van werk. Met het laten uitvoeren van inspecties op basis van deze norm en het toekennen van het SNA-keurmerk geeft SNA hieraan invulling. Het keurmerk is ontwikkel om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers te beperken. Op basis van de huidige wetgeving lopen deze partijen het risico dat zij aansprakelijk gesteld worden voor verplichtingen uit arbeid die door de uitlener of (onder)aannemer niet zijn voldaan. Wij worden periodiek gecontroleerd waardoor het risico voor alle partijen wordt beperkt.

Om de kwaliteit na ruim 30 jaar nog verder te waarborgen maken wij gebruik van moderne communicatiemiddelen bij onze schoonmaakdiensten. Wij maken onder andere gebruik van een logboek waarin zaken als aandachtspunten, afspraken en controles worden bijgehouden. In overleg nemen wij meerdere malen per jaar dit logboek samen met u door tijdens een evaluatiegesprek. Natuurlijk neemt dit niet weg dat wij tussentijds altijd openstaan voor suggesties.

Wij zien veiligheid graag gekoppeld aan kwaliteit. De specialisten van ons gecertificeerd schoonmaakbedrijf maken dan ook uitsluitend gebruik van goedgekeurde en kwalitatief hoogwaardige schoonmaakmiddelen en (klim-)materialen. Voor een glazenwasser is het bij ons verplicht een opleiding glasbewassing te volgen. Hierdoor is de glazenwasser bevoegd ons professioneel materiaal te gebruiken en zo kunnen we u een goede kwaliteit leveren.

Zuinig op het milieu
Onze blijk van waardering richting het milieu is inmiddels ook vastgelegd en gecertificeerd. Wij mogen nu ook met trots zeggen dat wij het certificaat Iso-Nen 14001 met een positieve beoordeling hebben afgerond. Dit certificaat is bedoeld om op een systematische manier milieuaspecten te benoemen en een positie te geven in de procedures en gebruik van materiaal en materieel. Download hier ons certificaat.

SIEV - Schoonmaken is een vak