Schoonmaak(st)ers Pony Park City te Collendoorn gezocht

In Person is voor Schoonmaakbedrijf Klaas Harms op zoek naar gemotiveerde Schoonmaakmedewerkers m.b.t. het schoonmaken van de vakantiehuisjes voor het aankomende recreatie seizoen bij Pony Park City te Collendoorn. Kom jij uit de omgeving Collendoorn, ben je op zoek naar vaste uren op parttime basis gedurende 8 maanden en ben jij een echte aanpakker? Lees dan snel verder…

Over Schoonmaakbedrijf Klaas Harms

Schoonmaakbedrijf Klaas Harms heeft haar personeel hoog in het vaandel staan.
Ze werken dan ook met gebruiksvriendelijke materialen en middelen om de veiligheid en de juiste werkhouding te waarborgen. Samen met haar medewerkers zorgen zij ervoor dat hun motto gehandhaafd blijft: Ze zeggen… dat wij de schoonste zijn! Meer informatie over Schoonmaakbedrijf Klaas Harms vind je op www.DeSchoonste.nl.

Over In Person

Mensen maken het verschil in organisaties. Dat is waar we van overtuigd zijn. Daarom werken we elke dag aan een schitterend doel: mensen en organisaties helpen het verschil te maken.

Voor jou als werknemer betekent dit dat we persoonlijk betrokken zijn bij wie jij bent, voor je klaar staan, bereikbaar zijn, meedenken als je ergens tegenaan loopt en ervoor zorgen dat je goed geïnformeerd bent én blijft. Meer informatie over In Person vind je op www.InPerson.nl

Jouw functie

Je maakt deel uit van een team van 25 Schoonmakers en twee Objectleiders. Samen zorgen jullie ervoor dat alle 209 vakantiehuisjes die het park kent schoon zijn, voordat de gasten arriveren. Het schoonmaken van vakantiehuisjes is niet voor iedereen weggelegd. Het vereist een groot verantwoordelijkheidsgevoel, zelfstandigheid en een hoog werktempo waarbij je kwaliteit niet uit het oog mag verliezen. Omdat je in deze functie in contact kunt komen met gasten, is het van belang dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Ervaring in een soortgelijke functie en/of deze werkzaamheden is gewenst maar niet het belangrijkst.    

Wanneer

Het seizoen is van maart tot en met de gehele maand oktober.

Van groot belang is dat je elke maandag en vrijdag van 10.00 uur tot 13.15 uur beschikbaar bent om ingepland te worden. Deze werkdagen zijn niet bespreekbaar. Enkel op nationale feestdagen kan het zijn dat je op een andere dag werkt. 

Wij bieden

Omdat we graag bijdragen aan een goede en collegiale werksfeer, organiseren Schoonmaak- en Handelsonderneming Klaas Harms en In Person een introductiedag om kennis te maken met Pony Park City en jouw nieuwe collega’s.

Wij bieden je vaste uren van maart tot en met oktober binnen schooltijd van de kinderen. Salaris volgens RAS cao, afhankelijk van ervaring en leeftijd.

Sollicitatieprocedure

Maak een eigen account aan op www.InPerson.nl. Neem daarna telefonisch contact op met één van de consultants van In Person Vroomshoop 0546 711 101 en vraag naar het sollicitatieformulier. De sluitingsdatum van de vacature zal rond 23-02-2015 zijn.

Schoonmaak- en Handelsonderneming Klaas Harms heeft er bewust voor gekozen om de invulling van deze vacature toe te vertrouwen aan In Person. Voor jouw sollicitatie of meer informatie verwijzen wij je naar de website van In Person via deze link:

 www.inperson.nl/Vacature-details/10833/3190467/Schoonmaak(st)ers-Pony-Park-City-te-Collendoorn.html

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature of rechtsreeks solliciteren wordt door Schoonmaak- en Handelsonderneming Klaas Harms niet op prijs gesteld.