Nen 4400-1 certificaat in the pocket

Schoonmaakbedrijf Klaas Harms uit Vroomshoop nu ook NEN 4400-1 gecertificeerd

Als één van de grote professionele schoonmaakbedrijven in Overijssel is Schoonmaakbedrijf Klaas Harms al jaren een groot voorstander van transparantie in het werk en het beste voor mens en milieu. Dit houdt in goed materieel voor de medewerkers conform arbo-richtlijnen en zo veel als mogelijk ergonomisch vormgegeven. Daarnaast werken met materialen die niet schadelijk zijn voor mens en milieu.

 

Code Verantwoord Marktgedrag

In 2013 hebben ook wij de Code Verantwoord Marktgedrag ondertekend. “Door deze code te tekenen willen wij onze intentie nog meer kracht bij zetten” aldus Fenny Harms Commercieel Directeur bij Schoonmaakbedrijf Klaas Harms.  De Code Verantwoord Marktgedrag biedt alle partijen binnen een samenwerking een handvat voor effectief marktgedrag. Het succes van de Code wordt bepaald door samen de verantwoordelijkheid te nemen voor het sociale aspect. Met de Code in de hand spreken wij allemaal af om bij uitbesteding te letten op prijs én kwaliteit, waarbij het sociale aspect een zeer belangrijke rol speelt.

 

Werkwijze en processen vastleggen

Het werken op een manier waar wij met ons bedrijf achter kunnen staan en waarmee wij uiting geven aan ons doel om een goede kwaliteit te leveren zonder dat het ten koste gaat van mens en milieu hebben wij vastgelegd. Al jaren zijn wij in het bezit van het ISO 9001:2005, VCA*2008 5.1, sinds augustus 2017 ook het ISO 14001:2015 certificaat en uiteraard het SIEV certificaat!
 

Zuinig op medewerkers
Onze enorme waardering richting onze medewerkers is inmiddels ook vastgelegd en gecertificeerd. Wij mogen met trots zeggen dat wij het certificaat NEN 4400-1 met een positieve beoordeling hebben afgerond. Dit certificaat is bedoeld om op een te onderstrepen dat wij op een verantwoorde manier met onze medewerkers om gaan en zuinig zijn op ons team.

Samen werken aan een betere wereld voor mens en milieu door continu te blijven kijken wat er binnen je organisatie beter kan.