Wil jij een steentje bijdragen?

Met de uitbraak van het coronavirus kunnen we extra handen in de schoonmaak goed gebruiken. Voor een verpleeghuis in Hellendoorn zijn wij – ter ondersteuning van het vaste schoonmaakteam – op zoek naar (ervaren) schoonmaakmedewerkers voor de Cohort afdeling. Op deze afdeling liggen patiĆ«nten die positief zijn getest op het coronavirus.

Uiteraard wordt je voorzien van alle benodigde beschermingsmiddelen zodat je zo veilig mogelijk aan de slag kunt! Het vaste team zal je voorzien van instructies zodat je weet wat er van je verwacht wordt. Je staat er niet alleen voor! Samen staan we sterk!

De werktijden zijn van maandag t/m zondag en van 7.00-10.00 uur en van 15.00-18.00 uur.

Ben jij een of meerdere dagen/tijdstippen beschikbaar en wil jij bijdragen aan de bestrijding van het coronavirus dan zien wij graag je sollicitatie tegemoet! Deze mag je mailen naar personeel@deschoonste.nl. Voor meer informatie mag je altijd bellen met 0546-641035.

  Rijbewijs*

  Velden met een * zijn verplichte velden

  Beschikbaarheid

  Waarom wil jij graag werken bij ons?

  Aanvraag afronden

  Met het versturen van deze sollicitatie geeft u Schoonmaakbedrijf Klaas Harms B.V. toestemming om uw gegevens 1 jaar lang te bewaren. Mochten er in de toekomst geschikte vacatures zijn dan kunnen wij contact met u opnemen.*