(Ervaren) Personeelsplanner/Recruiter.

Voor ons kantoor in Vroomshoop zoeken wij een (bij voorkeur ervaren) personeelsplanner/Recruiter.

Als Personeelsplanner/Recruiter kan het jou niet ingewikkeld genoeg zijn. Je houdt van de personele puzzel die een planning met zich meebrengt en haalt er voldoening uit als jij aan het eind van de dag alles weer hebt kunnen regelen! Je dag begint om 8.15 uur en het is aan jou, en je naaste collega, om alle ziekmeldingen/verlofaanvragen in goede banen te leiden en ziet het als een uitdaging om hiervoor inval te regelen en onze klanten tevreden te houden.

Jij bent het eerste aanspraakpunt voor onze medewerk(ster)s en hebt dagelijks contact met onze klanten. Tevens ben je verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe schoonmaakmedewerk(st)ers. Je houdt je bezig met het opstellen van vacatureteksten, het uitzetten van de vacatures op onze website, social media en overige kanalen. Vervolgens beoordeel je de binnengekomen sollicitaties en gaat in gesprek met de betreffende kandidaten. Heb jij de juiste kandidaat gevonden dan regel je vervolgens het hele traject van voorstellen/inwerken bij de klant tot een evaluatiegesprek met jouw kandidaat.

Je voelt je verantwoordelijk, bent enthousiast en initiatiefrijk. Je kan snel schakelen in een hectische omgeving en bewaart daarbij het overzicht en verliest de details niet uit het oog. 

Wij bieden jou een plezierige werkomgeving met leuke collega’s en korte lijntjes. Een baan waarin veel ruimte is voor eigen initiatief en een marktconform salaris.

Rijbewijs*

Velden met een * zijn verplichte velden

Beschikbaarheid

Waarom wil jij graag werken bij ons?

Aanvraag afronden

Met het versturen van deze sollicitatie geeft u Schoonmaakbedrijf Klaas Harms B.V. toestemming om uw gegevens 1 jaar lang te bewaren. Mochten er in de toekomst geschikte vacatures zijn dan kunnen wij contact met u opnemen.*